Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα από το OFF




Από το ΟFF γράφω, μην ξεγελαστεί κανείς, γράφω εδώ, γράφω μέσα μου, με γράφω, με καταγράφω, ίσως γιατί κυρίως ζητώ να με διαγράψω παρά να με περιγράψω. Γράφω εδώ που δεν με γνωρίζει κανείς, δεν με αναγνωρίζει κανείς και δεν δίνει δεκάρα τσακιστή κανείς για το τι και το ποια είμαι.
Είμαι μπλογκερ ε; ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι μέχρι που ο φίλος Gyro μου είπε ότι είμαι μπλογκερ και οι μπλογκερ γράφουν. Αυτή η φράση, στο περιπου όπως θυμαμαι το σχόλιο του, μου έκατσε στο μυαλό και ανα διαστήματα αναβίωνε.
Να και κάτι που έγινα δίχως πρόθεση να γίνω μέλος του όλου αυτού συνόλου. Εγώ βρε παιδιά είδα φως και μπήκα, απλούστερα, να λεω, εδώ μπορώ να γράφω να αποφορτίζομαι όποτε το έχω ανάγκη, κι έτσι έκανα, το ότι θα γινόμουν ή τι θα γινόμουν με την έννοια που έχουν οι μπλογκερ ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό.
Φθινόπωρο ε; Σήμερα δώσανε και πήρανε οι σχετικές αναφορές.
Που το είδατε; Να το δω κι εγώ.  Σήμερα ταλαντευόμουν για το αν είχα όρεξη να κάνω καμιά βουτιά. Τελικά βαρέθηκα και δεν βούτηξα. Έχω κι ένα τρομερό πονοκέφαλο, από στενοχώρια είναι, θα περάσει όταν περάσει κι αυτή
Κατά τα άλλα … έχω εγκατασταθεί πια στο OFF και μέχρι νεωτέρας εκεί θα βρίσκομαι, μην ανησυχείτε, όπως παει θα βολευτώ εκεί και μετά να δείτε θα δυσκολεύομαι και να ξεβολευτώ. Αυτό είναι πικρία, ακόμα έχω το θάρρος να με αναγνωρίζω και να με αντέχω…

4 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

νομιζω ως ειναι ωρα να γινεις ξανα on! χιχιχι

καλο βραδυ !!! φιλια ολλα! και καλο μηνα!

Hfaistiwnas είπε...

αααα αν έχεις θάλασσα δίπλα σου να πηγαίνεις.. μία την ημέρα σαν φάρμακο!

Evanescence είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ

Θα προσθέσω τη φωνή σου σ' εκείνου που μήνες μου φωνάζει να ...ξυπνήσω... :)

Καλό μήνα!!!

Evanescence είπε...

@ Ηφαιστίωνα

Δίπλα μου τη θάλασσα δεν την λεω αλλά δεν είναι και πολύ μακριά.

Καλό μήνα!!!